Marjan en Gerard 
  buscamperverhuur


 

   Relax in 70s style 

 

    Zwerf in Luxe


      Travel in Red


     Loft on wheels


Hallo, wij zijn Marjan en Gerard, wij zijn vanaf 2014 met een buscamper aan het camperen en vinden het een geweldige manier om nieuwe gebieden te ontdekken. Wij hebben al veel plaatsen bezocht en zijn nog lang niet klaar.


Omdat we zelf zo enthousiast zijn over het camperleven, willen wij deze avontuurlijke manier van vakantie vieren en de vele reiservaringen delen met anderen.


Na 20 jaar hebben wij afscheid genomen van alle hectiek van ons productiebedrijf en hebben besloten meer tijd vrij te maken om te reizen en daarnaast kleinschalig buscamperverhuur op te zetten. 
De reden dat we voor buscampers hebben gekozen is dat je veel meer vrijheid hebt om mooie routes te rijden, ze zijn immers niet zo breed en lang waardoor je ook makkelijker een mooie plek kan vinden om te overnachten. Als je de schuifdeur open zet heb je meteen dat fijne buitengevoel.


Inmiddels hebben we 3 moderne jonge buscampers en een mooie vintage retrobus, ieder met zijn/haar eigen identiteit en dus voor ieder wat wils.


Wij doen het net even anders. Bij ons geen vaste wisseldagen maar je bepaalt zelf wanneer je weggaat en weer terugkomt. Je kan ook kiezen voor een vroege uitgifte en/of een late inname. 
Alle buscampers zijn zonder bijkomende kosten compleet ingericht met o.a. keukeninventaris, tafel en stoelen, fietsenrek.  Alleen je kleding, boodschappen en beddengoed neem je zelf mee.


Heb je een buscamper op het oog en weet je ongeveer wanneer je je tas wilt pakken? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan samen de mogelijkheden en maken een passend voorstel.
Voordat je met een van onze avonturiers op pad gaat, geven wij je uitgebreide instructies zodat je met een vertrouwd gevoel aan je reis gaat beginnen. Kijk even op “tips en tricks“ voor het maken van mooie routes en het vinden van onvergetelijke overnachtingsplekken.


Reislustige groeten, Marjan en Gerard