Marjan en Gerard 
  buscamperverhuur

Travel in Red...

Een mooie roadtrip door Scandinavië, Sardinië via de kustwegen, kriskras door de Alpen of de Highlands van Schotland.


Met dit ruimtewonder kom je werkelijk overal. Je hoeft tijdens je reis geen steden te mijden want met de nog geen vijf meter lengte parkeer je deze camper op elke plek. 


De indeling is superslim en van alle gemakken voorzien, je zal versteld staan van de ruimte in de camper, zo zijn er vijf zitplaatsen met gordel, twee isofix aansluitingen voor de allerkleinsten, en is er voor vier volwassen personen een slaapplaats. Eenmaal een leuke overnachtingsplek gevonden dan gaat het dak omhoog en is de keuken aan de achterzijde klaar voor gebruik. De voorstoelen draai je om, de tafel uitklappen en daar is de zit- en eethoek. Slapen kan op de bovenverdieping in het ruime lengtebed ( 203 cm x 133 cm LxB ) hier klim je met het trapje in. Er is een wegklapbaar veiligheidsnet aanwezig zodat de kids prima boven kunnen slapen. Beneden kan de bank plat zodat ook hier twee personen kunnen slapen. 


De camper is o.a. voorzien van twee gaspitten, spoelbak en koelkast, standkachel op de dieseltank, porta potti toilet, app-connect, luifel en trekhaak met fietsendrager. 


Met de dubbele huishoudaccu kan je voor langere tijd "off grid" kamperen, zo ben je niet afhankelijk van campingfaciliteiten, en ben je vrijer in het vinden van de beste overnachtingsplekken.


Voel je welkom in deze sportieve buscamper.Ervaringen van onze huurders:


Arina: 

"Wauw! In een woord geweldig. Super ervaring met de rode Nugget van Marjan en Gerard. We wilden in eerste instantie de bus huren die een slagje groter is, maar die was niet beschikbaar in onze periode. Na een belletje zeiden M&G: kom gewoon eens kijken bij die rode bus. Nou….vorig jaar hadden we een grote Karmann, maar wil je ruimte en gemak met parkeren, lekker zitten als je een avondje doorbrengt in de bus? Neem dan deze Ford. Hij rijdt super, je parkeert m overal, lengtebed ligt heerlijk. De keuken zit er handig in. Wij zijn met z’n 2en een week door Denemarken getrokken en als we volgend seizoen weer met een camper op pad willen dan gaan we niet voor optisch groot maar voor ruimte en gemak in travel in rood.  👏👏
Oh ja en huren bij M&G betekent:
Maatwerk / Attent / Reinheid / Joligheid / Aardigheid / Netheid / Geordend / Eerlijk / Redelijk / Altijd bereikbaar / Rust / Duidelijk" 


Joachim: 

"Een heerlijke trip gemaakt met deze mooie camper. Fijne communicatie met de eigenaren en een heel makkelijke en nette camper. Een feest om mee te reizen!"


Simon:

"De Nugget is een hele fijne en mooie buscamper en van alle gemakken voorzien. Formaat is superfijn, rijdt als een gewone auto. Verhuur door Marjan en Gerard was heel prettig: goede uitleg, extra's als een fietsenrek zo geregeld, fijne persoonlijke communicatie en veel flexibiliteit."   


Marike :

"Super nette camper met alles erop en eraan wat je nodig hebt. Prettige ontvangst van Gerard met duidelijke uitleg, we voelden ons meteen welkom en vertrouwd. Aanrader om deze camper of één van de andere campers die Gerard en Marjan aanbieden te huren."  

Ga met onze rode Nugget op pad. Bel of mail ons voor beschikbaarheid.

Mail: info@marjanengerard.nl

Tel Gerard: 06 - 53 44 52 49 en Marjan: 06 - 15 37 64 74