Marjan en Gerard 
  buscamperverhuur

Loft on wheels...

Na elke bocht iets nieuws, een glooiende heuvel met veldbloemen, een gezellig haventje waar ze de heerlijkste vis verkopen, een leuk restaurantje waar je het lokale gerecht kunt uitproberen.


Camperen is avontuur, ontdekken en verwonderen. De keuze is vrij. Een camperplek met alle vrijheid omdat je geen stroom nodig hebt, een mooi plekje aan het water of juist bij dat ene stadje wat altijd al op je lijstje stond… alles kan. Geniet van onze camperbus, van alle gemakken voorzien.

De voorstoelen kunnen eenvoudig draaien zodat je een gezellige zithoek maakt, het royale vaste tweepersoonsbed (195 x 150) heeft uitzicht....De keuken heeft 2 gaspitten en een spoelbak, een koelkast met vriesvak. De schoonwatertank heeft een capaciteit van 100 liter, de vuilwatertank 90 liter. De badkamer heeft een toilet en een douche die je ook als buitendouche kunt gebruiken door de slang door het raampje te hangen, leuk toch? 

Het zonnepaneel op de auto zorgt ervoor dat je heus niet overal een stroomkabel hoeft uit te rollen. Door het rijden en staan in de zon is er meer dan genoeg stroom om meerdere dagen aan een verlaten strandje te staan.

Het enige wat je hoeft mee te nemen is het beddengoed, je kledingtas, wat lekkere boodschappen en een goed humeur. Verder is deze camper volledig ingericht voor twee personen en voorzien van een uitschuifbare fietsendrager zodat de fietsen op de auto kunnen blijven en de achterdeuren gewoon bereikbaar zijn. 

Kortom lekker relaxed reizen, Welkom in onze camper……


Ervaringen van onze huurders:


Margriet:

"Wij zijn op reis geweest met deze fijne camper van Marjan & Gerard. Een hele fijne camper die ons prima door het slechte weer in Zwitserland loodste. De contacten zijn heel fijn geweest met Marjan & Gerard. Voordat we een definitieve boeking wilde doen wilde wij graag de camper even bekijken. Dit was absoluut geen probleem en een afspraak was snel gemaakt. We werden gastvrij ontvangen in de loods waar de camper stond en konden de camper uitgebreid bekijken van binnen en van buiten en kregen er meteen al veel uitleg over. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met deze camper, we zijn ermee 2 weken in Italië geweest. Wij weten 1 ding al zeker, onze volgende campervakantie wordt ook weer met een camper van Marjan & Gerard." 


Roelf:

"Bij Marjan en Gerard hebben we een camper gehuurd om door Noorwegen te reizen. Wat een prachtige vakantie was dat. Mede door de fijne camper waar alles op en aan zat. We zijn bij het ophalen van de camper hartelijk ontvangen in hun schone, goed georganiseerde loods, wat meteen al vertrouwen geeft over de staat van de camper. Ook hebben we uitgebreid uitleg gehad over de camper. Als we op vakantie een vraag hadden (het was onze eerste camper reis, dus wat onervaren) dan reageerden ze meteen en dat is natuurlijk super fijn. Als je een goedwerkende, schone camper wilt huren bij aardige mensen die echt voor je klaar staan en die begrijpen wat er allemaal bij komt kijken, huur dan bij Marjan en Gerard." 


Ga met onze mooie Fiat Sunlight op pad. Bel of mail ons voor beschikbaarheid.
Mail: info@marjanengerard.nl
Tel Gerard: 06 - 53 44 52 49 en Marjan: 06 - 15 37 64 74