Marjan en Gerard 
  buscamperverhuur

Zwerf in Luxe...

Binnendoor een mooie route rijden, onderweg stoppen bij de bakker voor een vers broodje en wat lekkers bij de koffie, in de middag een mooie overnachtingsplek vinden en de buurt verkennen, 's avonds een lekker potje koken en heerlijk slapen.


Door het compacte formaat van deze buscamper en de 140pk Fiat motor rijd je met gemak een single road in Schotland of een bergpas in Frankrijk maar wel met alle luxe aan boord. 


De voorstoelen draaien en je zit-eethoek is klaar, zonder ombouwen een lekker twee persoonsbed, keuken met twee ruime gaspitten en een spoelbak, een grote koelkast met vriesvak, toilet en douche, voor als er geen meertje in de buurt is. Ringverwarming en een warmwaterboiler, luifel met verlichting. Een fietsendrager, grote schuifdeur met hor zodat je binnen toch een beetje buiten zit. 

Met het zonnepaneel en de 100 liter schoon- en vuilwatertank kan je voor langere tijd 'off grid' kamperen, zo ben je niet afhankelijk van de campingfaciliteiten en ben je vrijer in het vinden van die unieke overnachtingsplek. 


Verder is deze camper volledig ingericht voor twee personen en voorzien van een nieuw type uitschuifbare fietsendrager zodat de fietsen op de auto kunnen blijven en de achterdeuren gewoon bereikbaar zijn. 


Voel je welkom in onze luxe buscamper.
Ervaringen van onze huurders: 


Marco: 

"We hebben een heerlijk (herfst)vakantieweek erop zitten in het mooie Nederland. Hollandser weer in één week is ondenkbaar en dan weet je gelijk ook wat 'camperen' is. Van een paar graden boven nul in de nacht tot stralende zon. Het is ons uitstekend bevallen, en dat met een eerste buscamper-ervaring.
De Fiat Burstner is een prima camper, ziet er als nieuw uit, rijdt vlot mee en is van alle gemakken voorzien. Door het weer de kachel dikwijls ingeschakeld. Binnen een paar minuten is het aangenaam. Deze ervaring smaakt naar 'meer'!
Zomaar via 'www' kwamen we op de website van Marjan en Gerard en het eerste contact voelde gelijk OK. Geen gedoe met allerlei disclaimers en kosten, tegelijkertijd ook gewoon professioneel/zakelijk met zeker met oog voor onze wensen. Groot voordeel is dat je niet gebonden bent aan vaste wisseldagen. Samen bekijk je wat past in jouw agenda en de beschikbaarheid van de camper en zo worden dingen mogelijk! Dit maakt ook dat er ruim aandacht is voor als jij de camper komt ophalen. Deze staat heel schoon op je te wachten en er is ruim tijd voor de nodige instructies en inspectie. En dit gebeurt in een heerlijke bedrijfsruimte, waar ook de andere modellen zijn te bekijken en jij je eigen auto veilig achter kan laten. Marjan en Gerard laten zien en voelen dat 'goed verhuren van een camper' ook een passie is.
Veel dank Marjan en Gerard! "                                             


Paul:

"Een onvergetelijke trip gemaakt met de kei mooie Camperbus van Gerard en Marjan. De Bürstner bus is van alle gemakken voorzien wat het reizen met een dergelijke bus tot een waar genoegen maakt. Bovendien is de bus helemaal compleet, het enige wat je moet doen is kleren meenemen. Heel veel opbergplaats, ruimte genoeg. De camper is zeer netjes, en rijdt erg prettig. De verhuurders Gerard en Marjan geven ook een prima uitleg over de bus. Overigens verhuren ze nog meer bussen, van diverse afmetingen. Zeker aan te raden!!  het contact met Gerard en Marjan is ook super prettig. Hun busverhuur kan zich derhalve beroemen op kwaliteit, deskundigheid en netheid.
We hebben een trip naar Bretagne gemaakt die ons veel plezier heeft gebracht. Gerard en Marjan, dankjewel!"     


Lukas:

"Wij hebben een heerlijke reis gemaakt met deze camper. Van alle gemakken voorzien, alles schoon en volkomen in orde opgeleverd! Camper reed als een zonnetje en door zijn afmetingen konden we prima terecht op alle campings en camperplaatsen. Ook rijden op smalle weggetjes door bergen en in historische centra was geen enkel probleem. Hele fijne camper! Prima contact met zeer prettige verhuurders Gerard en Marjan."           

Robin: 

"Fantastisch leuke ervaring gehad en ontzettend goed op weggeholpen door Gerard en Marjan! Ze geven uitgebreid uitleg en staan paraat tijdens de reis. Deze luxe camper is erg handig ingedeeld en wendbaar op de wegen. We hebben een super vakantie gehad en voor herhaling vatbaar. "  

Esse en Marianne: 

17 dagen-3250 km en 5 landen!

We hebben genoten van deze reis, de plekken waar we zijn geweest en het mooie weer. Jullie camper was hiervoor prima geschikt, een klein maar comfortabel verblijf. Goed bed, warm/koud stromend water, toilet, koelkast, kacheltje! Het voelt geweldig als je ergens stopt en je hebt alles bij je. Stoeltjes naar buiten, koffie en prachtig uitzicht. Ons mooiste overnachtingsplekje was in Sezanne op het dorpsplein (en de bakker om de hoek) Kortom, een heerlijke vakantie met jullie fijne camper. Ga met onze luxe Bürstner op pad. Bel of mail ons voor beschikbaarheid.

Mail: info@marjanengerard.nl

Tel Gerard: 06 - 53 44 52 49 en Marjan: 06 -15 37 64 74