Marjan en Gerard 
  buscamperverhuur

Relax in 70s style..

Laat even los wat je niet meer nodig hebt en rijd de vrijheid tegemoet. Waan je in de tijd waar haast nog niet bestond. Ga en sta waar je maar wilt met onze prachtige retro klassieker. Onze Volkswagen T2 Westfalia is tiptop in orde, zodat jij van een heerlijke vakantie kan genieten.


Voel je welkom in onze jaren 70 bus.    

belevenissen Summer : instagram account  @summer78vw.
Ervaringen van onze huurders:


Ilona:  ( een weekendje weg met een vriendin )

"Wauw! Wij zijn fan. Wat een tof busje en van alle gemakken voorzien. We werden super warm onthaald en alles werd rustig uitgelegd. Je ziet gewoon dat ze het met passie verhuren. De afwerking van het busje is echt super! Je ziet dat het goed onderhouden is.  Marjan en Gerard, super bedankt! Ik kom zeker nog eens huren."  


Ferry :  ( weekendje Nederland)
"Afgelopen weekend de mooie T2 Summer gehuurd van Gerard & Marjan voor een weekendje naar Valkenburg. Na een vriendelijke kennismaking en een duidelijke uitleg over Summer zijn we op pad gegaan. Het was even wennen met schakelen maar hierna was het een hele leuke rit richting Valkenburg waar we op een camping verbleven op de Cauberg. Het slapen in het hefdak gedeelte is erg grappig en het koken in de bus is zeker goed te doen! Kortom een zeer leuke ervaring en echt een aanrader! "    


Solarteam   (paar dagen Nederland)
"Summer is zo'n mooie verschijning dat je veel aanspraak krijgt, niet alleen op de camping. De camper is nog in originele en heel goede staat. Het is een oud beestje, dus je levert wel wat in aan rijcomfort, maar dat krijg je weer dubbel terug in charme en beleving. Contact met Gerard en Marjan was ook prettig en snel. We hebben de camper heel kort van tevoren geboekt en dat ging allemaal vlekkeloos."     

Gunther :  (3 weken Engeland)
"We hebben met een mooie Volkswagen T2 Westfalia bus een roadtrip gemaakt in Zuid Engeland (Devon en Cornwall). Op leuke boerencampings gestaan en ook een keer wild gekampeerd in Dartmoor National Park (enige plek waar je dit mag doen in Engeland). Met de bus ben je lekker mobiel en het is ook opvallend hoeveel aanspraak je hebt vanwege het feit dat je met een coole bus rond rijdt. Echt een leuk avontuur dat we met z’n vieren (2 kinderen van 7 en 10 erbij) hebben beleefd. We hadden een tent meegenomen voor ‘t geval we het te klein zouden vinden, maar deze hebben we uiteindelijk niet gebruikt. Het is met 4-en natuurlijk niet ruim, maar wel super knus. Fijne vakantie gehad. Thnx!! 


Ga met Summer op pad.  Bel of mail ons voor informatie over beschikbaarheid. 


Mail: info@marjanengerard.nl  

Tel Gerard: 06 - 53 44 52 49 en Marjan: 06 - 15 37 46 74